Despre noi

/Despre noi
Despre noi

Cine suntem?

Suntem o societate comerciala cu capital privat, cu un obiectiv axat in special pe comercializarea echipamentelor industriale de prima necesitate. Oferta noastra de echipamente industriale, piese de schimb si componente este structurata pe categorii importante destinate proceselor din industrie, precum: piese schimb poduri rulante si macarale , echipamente hidraulice, aparataj electric, scule si unelte de mana, sisteme de franare, scule aschietoare, etc…

Misiune

Pentru noi clientii sunt principala prioritate si de aceea suntem preocupati sa le oferim solutii complete, la cele mai inalte standarde.

Misiunea noastra este aceea de a usura sarcina clientilor nostri si de a oferi acestora o solutie completa pentru nevoile companiei lor. Fiecare client este tratat individual in functie de specificul activitatii acestuia, iar produsele si serviciile oferite sunt conforme cu procedurile implementate.

Strategie

Oferim clientilor nostri servicii de consultanta in alegerea variantei tehnico-economice optime fiecarei aplicatii in parte, fiind alaturi de ei din faza de ofertare, procesarea comenzilor si dupa livrarea produselor.

Feedback-ul clientului, reprezentat de nota pe care o primim ca urmare a colaborarii, este foarte important pentru noi si ne ajuta sa ne imbunatatim in permanenta oferta de servicii si modul de abordare a problemelor.

Doriti sa comandati produsele noastre?

Luati legatura cu noi!

error: Continut protejat!