Servicii

/Servicii
Servicii

Firma noastră vă oferă un pachet complet de servicii în domeniul instalațiilor de ridicat acționate electric ( ridicatori electrohidraulici , sisteme de franare cu saboti circulari, frane electromagnetice, limitatori de cursa etc.), a instalatiilor electrice si alte instalatii industriale

Consultanta

Prin analiza complexă a tuturor aspectelor implicate în implementarea instalațiilor de ridicat în procesul tehnologic deservit, specialiștii nostri recomandă soluţia optimă, dedicată, pentru ca activitatea dvs. să capete un plus de competivitate și eficiență și definesc instalația de ridicat în cel mai bun raport preț / calitate .

Vă oferim suportul direct, prin deplasarea la sediul dumneavoastră, online sau telefonic .

Evaluare stare tehnica

Evaluăm starea tehnică a instalațiilor prin efectuarea de examinări, verificări și investigații privind posibilitatea de funcționare în condiții de siguranță și în baza acestei evaluări stabilim:

  • cerințele necesare pentru aducerea instalațiilor de ridicat/ electrice / în parametrii de lucru proiectați
  • cerințele necesare pentru modernizarea – retehnologizarea instalatiei de ridicat / instalatiei electrice

Reparatii

Efectuăm repararea instalațiilor de ridicat / instaltiilor electrice prin înlăturarea neconformităților / defecțiunilor constatate, în scopul aducerii acestora la parametrii inițiali sau la alți parametri care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalatiilor.

Asigurăm repararea cu piese de schimb pentru toată gama instalațiilor de ridicat / instaltiilor electrice , oferite pentru ca acestea să poată fi utilizate timp îndelungat în parametrii de funcționare în condiții de siguranță.

Avem furnizori ce produc piese şi subansamble pentru toată gama de propulsoare hidraulice / ridicatori hidraulici : REH ; F-REH; Eldro ; CV; ACV-R , indiferent de tipul de productie: normal sau ANTIEX.
După efectuarea constatării stării tehnice se execută , după caz , următoarele operaţii:

  • La partea electrică: – Înlocuire: rotor, rulmenţi, şaibe elastic, conductori, placa borne, capac protecţie, presetupă, capac cu ochiuri de fixare, rebobinare stator.

  • La partea hidraulică: – Înlocuire: rotor pompa, set reglare debit, set reglare temporizare, etanşări şi ajustare piston.

  • La partea mecanică: – Înlocuire: ax piston, elemente amortizor, capac protecţie ax, şaiba antirăsucire(după caz).

  • REH-urile reparate sunt testate pe bancul de probă conform NID 8167 şi se livrează fara ulei, pentru acestea se va completa cu ulei neaditivat TR30 pt. transformatoare STAS 811 sau echivalent import.

Produsele reparate sunt însoţite de Declaraţie de conformitate şi Certificat de garanţie ,în condiţiile depozitării , montării şi utilizării corecte. Garanţie 6- 12 luni de la livrare(minim 750 ore de funcţionare).

Doriti sa comandati produsele noastre?

Luati legatura cu noi!
error: Continut protejat!